BakbarWinkel

Bak zelf je eigen taart

De Bakbarwinkel bevindt zich in het hart van het Modekwartier Arnhem. Ze hebben alles in huis voor het zelf maken van overheerlijke authentieke taarten en koekjes. Van DIY pakketten tot mooi servies, van heerlijke chocolade tot de perfecte bakvorm. 

De Bakbarwinkel is ontstaan vanuit een passie voor het maken van echt authentiek ruig banket. Geen gefriemel met marsepein en fondant maar mooi beslag en eerlijke locale ingrediënten.

Aan de Klarendalseweg zit de knusse winkel van de Bakbar. Vol met spullen om zelf overheerlijke authentieke taarten en koekjes te maken. Zo verkopen ze DIY pakketten waarmee iedereen in een handomdraai zelf de heerlijkste taarten en koekjes kan maken. De ingrediënten komen van lokale producenten, zoals meel van de Molen en boter en eieren van de Doorwerthse boerderij Veld en Beek. En natuurlijk kun je er ook allerlei kookbenodigdheden vinden.

Met regelmaat bakken ze ook taarten en koekjes in de winkel en geven ze workshops. 

Bereikbaarheid

2 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

550 m

Afstand vanaf Arnhem Velperpoort

500 m

Afstand tot bushalte
Halte Hoflaan

1400 m

Afstand tot centrum stad

Bakbarwinkel bakvormen

Assortiment

Het assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt om zelf taartjes en koekjes te bakken. Van bakvormen, bakgereedschappen en DIY pakketten tot schorten, etagères en  taartplateaus. Boter en eieren komen van de boer, meel van de molen.

  • Alles voor het bakken van taarten en koekjes
  • Ook ingrediënten