Bakker Derks

Der Deutsche Bakker

De echte Duitse bakker in het centrum van Arnhem. Hou je van Duitse Berliner bollen,  natuurdesembrood en Duitse broodjes? Dan zit je goed bij Bakker Derks aan de Koningstraat. 

Bakker Derks staat bekend als de echte Duitse bakker in het centrum van Arnhem. Voor een Duits ontbijtje of gebakje bij de koffie heb je hier volop keus.

De bakker bakt heerlijk Duits brood, zoals natuurdesembrood, harde Duitse broodjes en volkorenbrood met zonnebloempitten. Alle Duitse producten bevatten  geen conserveringsmiddelen en andere broodverbeteraars.

Bakker Derks heeft ook een ruim assortiment aan allerlei taarten en gebakjes, zoals Apfelringe, Fruchtschnitte en natuurlijk echte Duitse Berliner bollen. Voor de lunch kun je er goed belegde Duitse broodjes halen of gratis laten thuisbezorgen.

  • De echte Duitse Bakker
  • Vele Duitse broodsoorten, gebakjes en taarten
  • Ook belegde broodjes om thuis te laten bezorgen

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein

800 m

Afstand vanaf Arnhem CS

100 m

Afstand tot bushalte
Halte Velperplein

350 m

Afstand tot centrum stad

Bakker Derks assortiment

Assortiment

Het assortiment bestaat uit brood, banket, belegde broodjes en allerlei Duitse producten. Een van de specialiteiten van Bakker Derks is de ‘Derks Gourmet-Knäcke’. Deze gezonde kracker bevat onder andere zonnebloempitten, rogge vlokken en sezamzaad en heeft een volle nootachtige smaak. De Vlokkentaart met soezendeeg  en vanilleroom is al 20 jaar de populairste taart.

 

 

 

  • Brood, banket en belegde broodjes
  • Derks 'Gourmet- Knäcke’
  • Vlokkentaart