Bakkerij Tom van Otterloo

Puur, ambachtelijk Brood & Meer

Eerlijke, biologische grondstoffen, maximale rijstijd en een speciale oven zorgen voor het lekkerste brood van Nederland, het Halls desem volkoren. Naast biologische broden maakt Tom van Otterloo nog meer heerlijkheden, als vlaaien, brownies en appeltaart.

Bakker Tom van Otterloo bakt het beste brood van Nederland, Halls desem volkoren. Naast dit streekbrood bakt deze bakker nog vele andere broden en lekkernijen met biologische ingrediënten.

Het Halls desem volkoren brood wordt gemaakt van biologische tarwe en wordt verbouwd in het dorp Hall. Vermalen op ambachtelijke wijze in de historische Witte Watermolen aan de rand van het Sonsbeekpark in Arnhem maakt van dit brood een echt streekproduct.

Tom van Otterloo draagt het milieu, de natuur en de smaakbeleving een warm hart toe en daarom gebruikt de bakker steeds meer biologische ingrediënten. Bij een aantal van de broden wordt een eigen desem aan toegevoegd, wat het brood een vollere smaak geeft en het langer vers blijft. Ook bij andere lekkernijen als Stegenezen, crackers, appeltaart en krentenwegge wordt gebruik gemaakt pure ingrediënten.

  • Het beste brood van Nederland
  • Biologische en pure ingrediënten
  • No-waste Arnhemse lekkernij het Hommeltje

Bereikbaarheid

20 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1000 m

Afstand vanaf Velperpoort

10 m

Afstand tot bushalte
Halte Graaf Lodewijkstraat

1500 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Bakkerij Tom van Otterloo bakt elke dag een ruim assortiment aan broden. Naast speciale varianten als maisbrood, speltbrood en notenbrood kun je er ook terecht voor  een gewoon halfje bruin of wit. Ook kun je er allerlei andere lekkernijen kopen, zoals echte Limburge vlaaien, brownies en appelbollen.

  • Bijzondere biologische broden
  • Echte Limburgse vlaaien
  • Belegde broodjes