De Sonsbeekmarkt

De lekkerste markt in het mooiste park van Arnhem

De Sonsbeekmarkt is een vrolijk maandelijks feest in de open lucht op een bijzondere groene buitenlocatie. Het is een ontmoetingsplek voor inwoners uit de regio én voor belangstellenden daarbuiten. Een hippe fusion tussen streekproducten, mobiele keukentjes, creatieve smaakmakers, natuur en duurzaam, kunst, muziek en straattheater, mode en design.

De Sonsbeekmarkt is een ontmoetingsplek voor jong en oud in het mooiste stadspark van Nederland.

Elke eerste zondag van de maand heeft de markt een vaste plek in het Sonsbeekpark. De kleurrijke kramen en mobiele keukentjes zijn gericht op pure voeding en creatieve producten. Met straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. De markt is eigenlijk een mix van een streekmarkt en een openluchtfestival.

De Sonsbeekmarkt is een plek waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen en inspiratie op kunt doen. Er staan picknickbankjes en terrasjes bij de kramen om a la minute van de verse producten te kunnen genieten. Ook voor kinderen zijn er volop mogelijkheden om te struinen, te klimmen en te klauteren en er worden ook vaak speciale kinderactiviteiten georganiseerd.

Waar?
De markt vindt plaats op de Tellegenlaan 3 in het Sonsbeekpark te Arnhem. Dit gebied ligt tussen de witte villa en het hertenkamp in. In de zomermaanden staat de markt aan de Jansbeek in het Sonsbeekpark te Arnhem. Dit gebied ligt tussen het bezoekerscentrum en het watermuseum in.

  • Een hippe fusion van pure voeding, straattheater, muziek en natuurbeleving
  • Elke eerste zondag van de maand
  • Een ontmoetingslek voor jong en oud

Bereikbaarheid

75 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1300 m

Afstand vanaf Arnhem CS

450 m

Afstand tot bushalte
Halte Sonsbeek

1100 m

Afstand tot centrum stad

Sonsbeekmarkt aardbeien

Assortiment

Allerlei pure en duurzame foodkraampjes met bijvoorbeeld meelproducten van de Witte Molen, leveranciers van groentepakketten inclusief handige recepten, de ‘ Pie Man’ met heerlijke ambachtelijke Engelse taartjes, biologische wijnleveranciers, eetbare planten en bloemen en nog veel meer. De keuze van de kramen is elke keer net weer anders en zorgt voor een gevarieerd aanbod.

  • Elke maand andere kramen
  • Pure en duurzame producten