Dille & Kamille

Natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken

Ga mee op ontdekkingsreis langs talloze keukenhulpjes, bakvormen, ovenschalen en pannen, kookboeken, schorten, ovenwanten en alles voor een prachtig gedekte tafel. Foodies halen hun hart op bij de uitgebreide keuze in keukenkruiden, pasta, olijfolie, thee en koffie.

Dille & Kamille in de Bakkerstraat is hét adres voor mooie basics en pure hebbedingen voor huis, tuin en keuken. Deze winkel in het historische hart van Arnhem verrast klanten met een ontwapenende sfeer en een inspirerende presentatie.

De thuiskoks kunnen hun hart ophalen met de uitgebreide collectie keukengereedschap en -accessoires. Zo vind je er gardes en pollepels, maar ook gespecialiseerde keukenhulpjes. Ook kun je er ingrediënten als azijn, olijfolie, pasta en kruiden vinden. Ook de tafelaankleding ontbreekt niet bij Dille & Kamille. Dek je tafel van top tot teen met placemats, bestek, glazen en servies.

  • Artikelen voor huis, tuin en keuken
  • Alles om zelf te bakken en talloze keukenhulpjes
  • Basic servies, ovenschalen, tafelkleden en glaswerk

Bereikbaarheid

300 m

Afstand tot parkeerterrein

700 m

Afstand vanaf Arnhem CS

350 m

Afstand tot bushalte
Halte Kortestraat

350 m

Afstand tot centrum stad

Dille & Kamille kopjes

Assortiment

Het uitgebreide assortiment van Dille & Kamille loopt van keukengereedschap en ingrediënten tot tafelaankleding en tuinspullen. Een enorme keuze uit onder andere: cake- en taartvormen, pannen en ovenschalen, keukentextiel, gerecycleerde glazen, rood aardewerk uit Spanje en Portugal, serviezen van porselein of aardewerk, vijftig theesoorten, biologische koffie en ambachtelijke jams.

 

 

 

  • Keukengereedschappen en accessoires
  • Tafelaankleding en servies
  • Pannen en ovenschalen