EdsKitchen

food, wine, cook, taste, enjoy

Private chef Edwin Hofs houdt van eten en drinken, van slowfood en van goede wijnen, van de natuur en van alles wat die natuur aan eetbaars te bieden heeft. In zijn ‘smaakbedrijf’ treft hij alle voorbereidingen voor koken op locatie. Dat kan een diner, kookworkshop of complete catering zijn.

Thuis een avondje culinair genieten met alle aandacht voor je gasten. Zonder de heisa van de afwas en zonder zelf te koken. Dat is EdsKitchen bij je thuis.

Of het nu gaat om een compleet zesgangendiner, inclusief wijnen, voor 16 personen of om een wat simpeler diner voor zes, het is allemaal mogelijk bij private chef Edwin Hofs. De voorbereidingen worden getroffen ik in EdsKitchen, het koken doet Ed bij je thuis. Alles kan naar wens samen gesteld worden voor een avond vol culinaire verwennerij.

Koken op locatie hoeft niet perse een diner te zijn. Ed verzorgt ook kookworkshops, smaakworkhops en winetasting. Voor borrels en feestjes kan EdsKitchen ook de catering verzorgen, van borrelhapjes tot complete lunches. Ed kookt voornamelijk Frans modern en Italiaans.

  • Private chef, kookt op locatie
  • Uitsluitend maatwerk
  • Diners, kookworkshops en catering