Estafette de biologische eetwinkel

Dagelijkse biologische boodschappen

Verse groenten en fruit van het seizoen, vers brood, ambachtelijke boerenkazen, rauwe chocolade, eerlijke koffie en mooie wijnen. En dat alles uit een gezonde, biologische en biologisch-dynamische landbouw en een eerlijke economie. 

Estafette de biologische eetwinkel is een keten van biologische winkels. Naast de winkel in Arnhem zijn er nog 17 andere Estafette winkels in Nederland te vinden.

Bij Estafette vind je een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen. Alle producten zijn afkomstig uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw, zoals koffie en thee, rijst en pasta, broodbeleg, vruchtensap, noten, zuivel en brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen kun je bij Estafette terecht.

  • Samenwerking met biologische boeren en producenten
  • Doordeweeks tot 19.00 geopend
  • Elke week nieuwe aanbiedingen

Bereikbaarheid

400 m

Afstand tot parkeerterrein

180 m

Afstand vanaf Arnhem Velperpoort

180 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

1200 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen. Zoals koffie en thee, rijst en pasta, broodbeleg, vruchtensap, noten, zuivel en brood. Maar ook verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen.

  • Alle dagelijkse boodschappen