Het Kookeiland

Keukenbenodigdheden

De Kookwinkel van Arnhem! In de gezellige en knusse winkel in de Zwanenstraat kun je zo goed als alles vinden op het gebied van kookspullen. Zo staan de stellages vol met pannen en keukengerei, aan de wand een grote collectie koksmessen en ze verkopen zelfs ook espressomachines.

De kookwinkel Het Kookeiland ligt in ’t Eiland achter de Bijenkorf.  In de volle maar overzichtelijke winkel is zo goed als alles te vinden op het gebied van koken.

Zo hangt er een uitgebreide collectie messen aan de wand, onder andere van Global. In de hoge stellages vind je verder oneindig veel pannen, keukengerei, pepermolens, kookboeken en allerlei hebbedingetjes. Je kunt er inspiratie opdoen of net dat ene artikel vinden wat je als gepassioneerde kok nodig hebt. Ook voor de koffieliefhebber is er een ruime keuze aan espressomachines, kopjes en koffie.

De winkel is gezellig knus met een goed overzicht van alle keukenproducten. Ook staat er een echt werkend ‘kookeiland’, waar regelmatig kookdemonstraties of mini workshops worden gehouden. Bijvoorbeeld van het bekende pannenmerk Demeyere. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen bij het Kookeiland.

  • Het betere keukengerei
  • Ook hebbedingetjes
  • Kookdemonstraties

Bereikbaarheid

300 m

Afstand tot parkeerterrein

500 m

Afstand vanaf Arnhem

500 m

Afstand tot bushalte
Halte Willemsplein

1 m

Afstand tot centrum stad

Het Kookeiland pannen

Assortiment

Zo’n beetje alle bekende kookmerken heeft het Kookeiland in huis. Zo hebben ze de pannen van Demeyere, het keukengerei van Le Creuset en de messen van Global. Ook de leuke Ferrari pizza oven is te koop bij het Kookeiland. De paradepaartjes zijn toch wel de espressomachines van Nivona en de steakmessen van Laguiole.

  • Alle grote kookmerken
  • Kwaliteitsmessen van Global
  • Grote pannencollectie van Demeyere