Huize Petri

Gebak, taartjes, bonbons en koekjes

Huize Petri aan de Steenstraat is al jaren een begrip in Arnhem. De banketbakker die alles zelf maakt in eigen werkplaats, waar de heerlijkste gebakjes, taarten en bonbons vandaan komen. Natuurlijk kun je er ook terecht voor de bekende Arnhemse meisjes. 

Heb je iets te vieren en wil je iets exclusiefs trakteren? Ga dan naar Huize Petri, deze banketbakker biedt volop keus in heerlijke gebakjes en taarten.

Het ene gebakje ziet er nog lekkerder uit dan de andere, van mokkataartjes en appelpunten tot bananensoezen en aardbeigebakjes. De rest van de vitrine is gevuld met lekkere koekjes en enorm veel heerlijke bonbons. Ook maken ze bij Huize Petri verschillende soorten taarten en kindertaarten. Natuurlijk hebben ze ook hét koekje van Arnhem, het Arnhemse meisje.

Alles wat bij Huize Petri wordt verkocht komt uit de eigen werkplaats, al 100 jaar lang. Zo wordt de kwaliteit hooggehouden en maakt van Huize Petri een gespecialiseerde banketbakkerij.

  • Al 100 jaar een gespecialiseerde banketbakkerij.
  • Exclusieve taartjes en bonbons
  • Alles in eigen werkplaats gemaakt

Bereikbaarheid

400 m

Afstand vanaf Velperpoort

400 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

700 m

Afstand tot centrum stad

Huize Petri koekjes

Assortiment

Het assortiment van Huize Petri bestaat uit gebak, taarten, logotaarten, kindertaarten, koekjes, zoutjes, hartigheid, bonbons en chocoladeartikelen. Ook kun je bij Huize Petri terecht voor de bekende Arnhemse meisjes, een bladerdeegkoekje met suiker.

  • Gebakjes en taarten
  • Koekjes en bonbons
  • Arnhemse meisjes