Kaas & Delicatessen Van Dee

Kaas, vleeswaren en noten

Een winkel vol met noten, kazen, Italiaanse vleeswaren, wijn, olijven en andere heerlijke delicatessen. Al sinds 1985 helpt Chris van Dee zijn klanten aan de meest smakelijke lekkernijen om thuis mee te koken.

Kijk je bij Kaas & Delicatessen Van Dee door de winkelruit dan valt meteen het grote assortiment noten op. Maar de winkel is meer dan dat, ook voor Hollandse en buitenlandse kazen, Italiaanse vleeswaar en andere delicatessen kun je hier terecht.

Achterin de smalle lange winkel staat een toonbank vol met kazen en vleeswaren. Werkelijk alle soorten kaas kun je hier vinden, van Hollandse gatenkaas, geitenkaas en boerenkaas tot Franse blauwaderkaas en Italiaanse parmezaan. De vleeswaren zijn voornamelijk Italiaans, zo zijn er salami worsten in alle soorten en maten, parmaham en andere mooie rauwe hammen.

De eigenaar Chris van Dee probeert graag nieuwe dingen uit. Is er een nieuwe kaas op de markt, dan zorgt hij dat die in de winkel komt te liggen. Zo ligt er nu de boerenkaas Stolwijker op de plank, al snel een van de meest verkochte kazen uit de winkel. Ook helpt hij je graag met je keuze uit het uitgebreide assortiment.

  • De lekkerste parmaham
  • Ruim assortiment kazen
  • Zelf een cadeaupakketje samen laten stellen

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein

750 m

Afstand vanaf Arnhem CS

250 m

Afstand tot bushalte
Halte Velperplein

350 m

Afstand tot centrum stad

Kaas en Delicatessen Van Dee kazen

Assortiment

Een uitgebreid assortiment Hollandse en buitenlandse kazen, Italiaanse salami’s en hammen, olijven en droge pasta’s. En niet te vergeten heerlijke wijnen en noten.

  • Italiaanse vleeswaar
  • Hollandse en buitenlandse kazen
  • Pasta’s en delicatessen