Kaldi

Koffie & thee

Kaldi staat vooral bekend om zijn goede koffie en koffiemachines, je kunt er ook terecht voor leuke koffie en thee accessoires. Zo vind je er passende kopjes, servies, melkopschuimers en theepotten. In de mooie binnentuin kun je de koffie eerst even voorproeven.

Kaldi aan de Weverstraat is niet alleen maar koffiemachines en koffiebonen. Er staan ook een paar tafeltjes om ter plekke van een goede kop koffie te genieten. Iets wat  voor veel mensen nog een onbekend gegeven is.

Tijdens mooie dagen kun je zelfs ook plaatsnemen in de binnentuin voor een  lekkere cappuccino of espresso. Heb je haast, dan kun je de koffie ook gewoon meenemen voor thuis.

Natuurlijk staat de winkel vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment koffiebonen, thee en koffiemachines. Het ene espressoapparaat is nog mooier dan de ander en in de winkel kun je uitgebreid advies krijgen over verschillende uitvoeringen en merken.  Ook verkopen ze bij Kaldi allerlei koffie en thee accessoires, als kopjes, lepeltjes, theepotten en melkopschuimers. Voor bij de koffie zijn er heerlijke italiaanse koekjes en chocolaatjes.

  • Uitgebreid assortiment koffie en thee van Kaldi
  • Ook om aan een tafeltje een kopje koffie te drinken
  • Koffiemachines, espressoapparaten, koffiekopjes en accessoires

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein

600 m

Afstand vanaf Arnhem CS

350 m

Afstand tot bushalte
Halte Willemsplein

300 m

Afstand tot centrum stad

Kaldi koffie en thee, koffiekopjes

Assortiment

Het assortiment van Kaldi bestaat naast de grote voorraad koffie en thee van Kaldi zelf uit koffiemachines zoals Jura, ECM, Quickmill, Solis, Gaggia, Ascaso, Mocca Master. Ook aseccoires als Bredemeijer theepotten, cafetieres van Bodum en koffiekopjes van Jura.

 

 

 

  • Vele merken koffiemachines
  • Bijbehorende accessoires als kopjeswarmer, cappuccinatore of melkhouder
  • Kopjes, glazen, theepotten en cafetieres