Kookkunsten

Omdat er altijd iets te vieren valt

Iets te vieren? Het huis vol vrienden of familie? Daar hoort lekker eten bij. Een speciaal diner, bijzondere hapjes, of een uitgebreid buffet. Iets te vieren op de zaak? Een vergadering of training ondersteunen met een goede lunch? Dan is Kookkunsten een logische keus. Creatief, lekker en voor een prima prijs.

Kookkunsten maakt hapjes, diners, buffetten, een picknick of high tea. Net waar je zin in hebt en wat bij je past. Uitbundig of intiem, exotisch of mediterraan.

De hapjes bestaan uit allerlei lekkers van rond de middellandse zee, zoals Franse en Italiaanse hapjes, Spaanse tapas en Arabische lekkernijen. Ook is het mogelijk om een compleet buffet samen te laten stellen, alles naar je eigen smaak of het thema van het feest. Voor intiemere gezelschappen kan Kookkunsten op locatie gevarieerde diners of lunches verzorgen met een passend wijnarrangement. Ook voor zakelijke bijeenkomsten kun je Kookkunsten inschakelen voor een gezonde lunch of mediterrane borrel.  

Naast catering verzorgt Kookkunsten ook workshops. In professionele keukens in Arnhem leer je in 4 uur tijd de lekkerste zoete of hartige hapjes maken of een complete maaltijd.

  • Catering met passie
  • Kookkunsten houdt niet van standaard
  • Allerlei lekkers van rond de middelandse zee

Bereikbaarheid

200 m

Afstand tot parkeerterrein

1700 m

Afstand vanaf Arnhem CS

55 m

Afstand tot bushalte
Halte Gentiaanstraat

2100 m

Afstand tot centrum stad