Pollmann sinds 1890

Specialisten in tafelcultuur

Pollmann is een bijzondere winkel in het centrum van Arnhem. De winkel is gevestigd in een groot industrieel pand in de zeven straatjes. Het assortiment bestaat naast servies en bestek ook uit een ruime sortering kookartikelen, elektrische apparaten, keukenhulpjes, messen, (koeken)pannen en leuke cadeaus.

Het familiebedrijf, inmiddels de vierde generatie Pollmann, is gespecialiseerd in serviezen, bestek, kristallen en glazen gebruiks- en siervoorwerpen. Maar ook voor mooie cadeau artikelen, keukenhulpjes en hoogwaardig kookgerei kun je bij Wim Pollmann terecht.

Middenin de winkel vind je een groot keukenblok waar regelmatig demonstraties worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit te proberen, om bijvoorbeeld te ervaren hoe een specifiek mes snijdt of een eitje bakken in die ene koekenpan die je al maanden op het oog hebt. Het personeel probeert iedere dag met producten uit eigen assortiment te werken, zodat je als klant direct (en praktisch) kennis kan maken met het ruime aanbod.

Bereikbaarheid

450 m

Afstand tot parkeerterrein

950 m

Afstand vanaf Arnhem Centraal

500 m

Afstand tot bushalte
Willemsplein

300 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Pollmann is gespecialiseerd in servies, bestek, wijnglazen, kookartikelen en relatiesgeschenken. Verkoop van o.a. Iitala, Villeroy & Boch, Wedgewood, Arzberg, Dibbern, Le creuset, Bredemeijer en Demeyere.

  • Servies
  • Bestek
  • Kookartikelen