Puurland

De kortste weg van boer naar bord!

Wekelijks een boodschappentas vol regionale producten bij je thuisbezorgd of afgehaald. Met daarin alle ingrediënten en de recepten voor complete maaltijden. Zo kun je altijd gezond en afwisselend eten.

Puurland brengt heerlijk en eerlijk eten uit de regio naar Arnhem. Elke week een boodschappentas met andere regionale ingrediënten voor een gezonde maaltijd.

Je besteld op de website van Puurland, waar je wekelijks kunt kiezen uit 4 complete maaltijden op basis van regionale producten van het seizoen. Zo komt de zalmforel van 't Smallert uit Emst en de asperges van aspergeboerderij de Stokhoven uit Drempt. De boodschappentas kun je ook (aan)vullen met allerlei andere heerlijke regionale producten, zoals jam, brood, kaas, fruit, groenten en walnootolie.

De producten worden door regionale producenten aangeleverd op Kweekland (aan de Dalweg). Daar worden de bestellingen samengesteld en verpakt tot een boodschappentas. De klant kan deze tas vervolgens afhalen op Kweekland of thuis laten bezorgen.

  • Elke week een volle tas met eten uit de regio
  • Complete maaltijden met recept
  • Thuis laten bezorgen of afhalen op Kweekland

Bereikbaarheid

5 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1600 m

Afstand vanaf Arnhem CS

140 m

Afstand tot bushalte
Halte Dalweg

1500 m

Afstand tot centrum stad