Raviolini

Verse pasta

Verse ambachtelijke (vega) ravioli's, lasagne en pasta's op de markt. Ook spelt! Elke zaterdag in Arnhem.

Een verse zelfgemaakte Italiaanse pasta is heerlijk, maar vraagt ook veel tijd. Tijd die je ook graag aan vrienden en familie willen besteden. Raviolini brengt deze twee werelden samen door wekelijks verse ravioli en andere pasta’s op de zaterdagmarkten in Arnhem en Nijmegen aan te bieden. Ze kiezen bewust voor de markt als enige verkooppunt. 

Naast verse pasta’s van authentiek Italiaans bloem en van biologisch speltmeel, hebben ze ook originele Italiaanse delicatessen als olijfolie en balsamico (ook biologisch), diverse authentieke 00 meelsoorten, Siciliaanse koffiekoekjes, risotto’s, glutenvrije en biologische deegwaren. De enige echte Italiaanse worstjes uit Amsterdam: Brandt & Levie mogen ook niet in het assortiment ontbreken!

Raviolini staat elke zaterdag op de gezellige weekmarkt in Arnhem centrum, waar je meteen alle andere verse ingrediënten voor je maaltijd mee kan nemen. Ze helpen je graag verder met tips, adviezen en gratis recepten. Raviolini staat in het biologische straatje en altijd herkenbaar aan de Italiaanse vlaggen aan de kraam.

Wekelijks presenteren ze op Facebook welke de pasta’s en schotels ze in die week gaan maken en welke aanbiedingen er lopen. Als je zeker wilt zijn van een portie is het handig om deze van tevoren te reserveren. Dit kan telefonisch of via de email en de bestelling moet uiterlijk dinsdagmiddag bij hen bekend zijn. 

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein

1100 m

Afstand vanaf Arnhem Centraal

500 m

Afstand tot bushalte
Velperplein

550 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Het assortiment wisselt wekelijks, maar bestaat altijd uit minimaal drie (meestal vegetarische) ravioli’s , zoals die met bleekselderij/citroen vulling of gorgonzola/peer of paddenstoel/eekhoorntjesbrood/truffelolie. Maar tijdens de seizoenen brengen ze ook smaakcombinaties met bijvoorbeeld bietjes, bijzondere aardappelen, tuinerwten of asperges. Aan vis-varianten wordt gewerkt.

Ook hebben ze (bijna) altijd 100% biologische spaghetti en/of tagliatelle van speltmeel (glutenarm, langzame koolhydraten) op de kraam. Verder bieden ze wekelijks home made lasagne (met vlees) en pesto aan.