Simon Lévelt

Thee en koffie

Koffie & Thee sinds 1817. Proef de koffie en thee, proef de passie. Bij Simon Lévelt vind je maar liefst 180 soorten  thee en 25 soorten koffie. Ook verkopen ze alles wat daarbij hoort: van thee-ei tot espressomachine.

In de winkel van Simon Lévelt aan de Koningstraat heb je de keus uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment koffie en thee.

De hele wand achter de kassa wordt in beslag genomen door 180 soorten thee uit alle windstreken. Voor elke smaak en elk moment van de dag is er wel een thee te vinden, van earl grey tot kruidenthee. De koffie wordt vers voor je gemalen in de winkel en is helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. Ben je op zoek naar een lekkere espresso voor in je nieuwe espresso-apparaat, dan kun je bij Simon Lévelt een passend advies krijgen.

Ook vind je er servies voor iedere smaak en budget en al het andere dat bij koffie en thee hoort. Zo kun je er bijvoorbeeld ook theepotten, melkopschuimers en bewaarblikken kopen. Alles is daarbij als cadeaupakket samen te laten stellen.  

  • Passie voor koffie en thee, al 200 jaar
  • De koffie wordt versgemalen in de winkel
  • Uitgebreid assortiment: van thee-ei tot espressomachine

Bereikbaarheid

50 m

Afstand tot parkeerterrein

700 m

Afstand vanaf Arnhem CS

250 m

Afstand tot bushalte
Halte Velperplein

350 m

Afstand tot centrum stad

Simon Lévelt thee

Assortiment

25 soorten koffie en 180 soorten thee, handgemaakte bonbons, Italiaanse koekjes en alles wat nodig is om koffie en thee nog beter te laten smaken. Van thee-ei tot melkopschuimer. Ook verkoopt Simon Lévelt espressomachines en servies.

  • Espresso-specialist
  • Servies voor elk budget en smaak
  • Thee uit alle windstreken