De Groene Weg

Vlees gezond van oorsprong

De biologische slagerij aan de Steenstraat 83 is een echt ambachtelijk slagersbedrijf sinds 1981. Opgericht door vakmensen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagerij biedt een ruim assortiment aan biologisch vlees, geleverd door de beste biologische veeboeren.

De Groene weg is al jaren het adres voor een goed stuk biologisch vlees. De slagerij werkt namelijk samen met de beste biologische veeboeren.

De veeboeren produceren het vlees volgens biologische tradities, met het oog op een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Zo smaakt biologisch vlees veel authentieker dan ander vlees. In de vestiging aan de Steenstraat staan drie gediplomeerde slagers voor je klaar voor het beste stukjes vlees en het juiste advies. Ook de worsten en vleeswaren worden zelf gemaakt in eigen worstenmakerij.

Je kunt bij De Groene Weg terecht voor een lekker biefstukje of kippenpootje, maar ook voor andere specialiteiten. Zo verkopen ze ook vers Hollands lamsvlees en Kemper landhoen. Voor de barbecue zijn er speciale schotels en ook biedt De Groene Weg voordeelpakketten voor twee personen.

  • Ambachtelijk slagersbedrijf sinds 1981
  • Ruim assortiment aan biologisch vlees en vleeswaren
  • Barbecueschotels en voordeelschotels

Bereikbaarheid

150 m

Afstand vanaf Velperpoort

150 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

900 m

Afstand tot centrum stad

Slagerij De Groene Weg vlees in toonbank

Assortiment

De Groene Weg heeft een uitgebreid assortiment van vlees, vleeswaren en salades. Naast ‘gewone’ vleessoorten zoals rund, kalf, varken, lam en kip, bieden de slagers ook een ruime keuze aan exclusievere vleessoorten zoals kalkoen, parelhoen en eend. Ook vind je er originele Italiaanse vleeswaren en worstsoorten.

  • Vlees en vleeswaren
  • Rund, kalf, varken, lam en kip
  • Ook kalkoen, parelhoen en eend