Slagerij Putman

Worstmakerij Traiteur

Kwalitatief vlees rechtstreeks van de boer vandaan. Slagerij Putman is niet voor niets al jaren een van de bekendste slagers in Arnhem. Naast een lekkere ribeye of varkenssaucijsje vind je bij Putman ook de beste worsten en vleeswaren. 

De vele specialiteiten, goede kwaliteit en persoonlijke service heeft van slagerij Putman een begrip gemaakt in Arnhem.

De runderen en varkens worden rechtstreeks bij de boer gekocht, wat zorgt voor betrouwbaar en kwalitatief vlees. Zo komt het rundvlees onder andere van rundvleesboerderij van Ad Lam in Horsen en het varkensvlees van de familie Spaan in Wehl. Ook verkopen ze het bekende Livar varkensvlees. Daarnaast kun je bij de slager terecht voor een stuk lams- en kalfsvlees, kip, wild en gevogelte. Bovendien heeft de slager een eigen worstmakerij. Hierin worden dagelijks heerlijke vleeswaren en worstsoorten ambachtelijk geproduceerd. 

Putman is eind 2016 Nederlands kampioen op de Nationale Slagersvakwedstrijden geworden. Om deze bekroning te krijgen moeten de slagersproducten voldoen aan een aantal strenge eisen en worden ze gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk de geur en smaak. Een mooie onderscheiding voor deze Arnhemse ondernemer!

  • Vlees wat rechtstreeks bij de boer wordt gekocht
  • Kampioen worstenmakerij
  • Specialiteiten als filet american en Gelderse gekookte worst

Bereikbaarheid

100 m

Afstand vanaf Velperpoort

100 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

1000 m

Afstand tot centrum stad

Keurslager Putman vlees

Assortiment

Een ruime keus aan rund-, varkens-, lams- en kalfsvlees, kip, wild en gevogelte. Specialiteiten van slagerij Putman zijn filet americain, Gelderse gekookte worst en gebraden kalfsrollade. Verder bestaat het assortiment uit soepen en sauzen in pot, vlees in blik en eigengemaakte maaltijden en patés.

  • Vlees, kip, wild en gevogelte
  • Gelderse gekookte worst als specialiteit
  • Ook sauzen in pot en patés