SVBE Wijnproffessionals

Wijncursussen, wijnproeverijen, wijnverkoop

Doe een wijncursus bij een wijnprofessional van SVBE en leer alles over wijn; hoe worden verschillende soorten wijn gemaakt, welke druivensoorten zijn van belang en natuurlijk de basisvaardigheden om wijn te proeven. Ook kun je verschillende workshops volgen, wijnproeverijen bijwonen en vervolgens je favoriete biologische wijnen kopen via de webshop.

Bij de SVBE wijnprofessionals kun je terecht voor alles op het gebied van wijn. Van wijncursussen tot verkoop van heerlijke biologische wijnen.

De wijncursussen van de SVBE wijnprofessionals zijn erg uitgebreid. Je kunt beginnen met "Opstap naar de Wijn" basiscursus en daarna verder gaan met het wijnbrevet en de cursus voor gevorderden. De cursussen worden gegeven door wijn professionals; docenten die al jarenlang met wijn bezig zijn en hun kennis met passie overdragen. 

Ook organiseren ze workshops voor groepen en bedrijven. Op verzoek zijn ook whiskyavonden, zoals een "wereldrondje whisky" mogelijk. In de webshop verkopen ze de lekkerste biologische wijnen van over de hele wereld.

Bereikbaarheid

10 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1500 m

Afstand vanaf Arnhem Presikshaaf

200 m

Afstand tot bushalte
Halte Dr. Schaepmanlaan

3100 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Op de website van SVBE wijnprofessionals kun je de beste biologische wijnen bestellen. Je hebt de keus uit diverse wijnen uit Zuid-Afrika, Chili, Californië, Argentinië, Duitsland, Luxemburg, Portugal, Spanje en Frankrijk. Bestel online en haal je bestelling na 5 tot 10 werkdagen af in Arnhem.