Sweet Sugar Hill

Zoete zusje van bistro Sugar Hill

Heerlijke geuren komen je tegemoet wanneer je Sweet Sugar Hill binnenstapt. Vewen jezelf of iemand anders met al deze versgebakken lekkernijen, uitsluitend gemaakt van eerlijke producten. 

Sweet Sugar Hill is het zoete zusje van bistro Sugar Hill. Margo van Lierop bestiert vanuit haar zoete winkel haar oven en tovert daar van haar geheime recepten de heerijkste taarten uit. 

Van lemon merengues tot bacon buns. Van hemelse moddertaart tot zelfgemaakte jammen en compotes. Van runder- pompoen quiche tot chocolade truffels. Van ouderwets snoepgoed tot cadeaupakketten. Luxe lavendeltaartjes of carrotcakes. Het assortiment is reuze. Authentieke zoetwaren en exclusieve chocolade, maar ook hartigheden. Sweet Sugar Hill neemt behalve al hun hippe recepten ook nog eens een stap terug in de tijd. Ze nemen de tijd om grootmoeders gerechten eens even goed te bestuderen en nog lekkerder te maken. 

 

Foto's door Masha Bakker

 

 

Bereikbaarheid

2000 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1000 m

Afstand vanaf Arnhem Velperpoort

130 m

Afstand tot bushalte
Verlengde Hoflaan

3000 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

Een enorm breed scala aan gerechten. Van compote tot helemsemoddertaart. Zelfgemaakte jammetjes en siroopjes. Authentieke zoetwaren en exlusieve chocolade. Een stapje terug in de tijd. 

Zeer populaire gerechten zijn: lemon merengue en de hemelse moddertaart. Het ouderwets snoepgoed is ook een veelverkocht item. 

  • Exclusieve chocolade
  • Authentieke zoetwaren
  • Zelfgemaakte jam en siroop