Toko San Wah

De oosterse supermarkt

Toko Tan Hoa, ofwel San Wah, zit al 23 jaar op de Steenstraat. Het is een echt familibedrijf met allerlei oosterse levensmiddelen, van verse thaise kruiden tot noodlesoepen en rijst.

Als je de Aziatische keuken thuis wilt brengen dan is Toko San Wah het ideale adres. Hier vind je gangpaden vol met allerlei oosterse producten.

Niet alleen producten uit blik of uit de diepvries, maar ook  verse Chinese en Thaise groente en fruit. Een echte publiekstrekker zijn de levende kreeften. Mocht je plannen hebben om zelf aan de slag te gaan met verse kreeft, dan kun je hier de beste uitzoeken. Populair zijn ook de noodlesoepen, San Wah heeft er dan ook een meterslange wand vol mee staan.

Andere aziatische producten als rijst, kruiden en sauzen zijn ook ruim vertegenwoordigd. Wil je helemaal in stijl je noodlesoepje eten, dan kun je er ook meteen een paar chinese kommetjes bij kopen.

  • Schappen vol met oosterse producten
  • Verse Chinese en Thaise groente en fruit
  • Meterslange wand vol noodlesoepen

Bereikbaarheid

240 m

Afstand vanaf Velperpoort

240 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

850 m

Afstand tot centrum stad

San Wah levende kreeften

Assortiment

Het assortiment van Toko Tan Hoa bestaat uit allerlei oosterse levensmiddelen, van verse Thaise kruiden tot noodlesoepen en groenten uit blik. Ook een goede wok of porseleinen noodle kommetje  vind je in een van de schappen vol met Aziatische producten. 

  • Grote collectie noodlesoepen
  • Levende kreeften
  • Ook vlees en vis uit de diepvries