Trio IJssalon

Ambachtelijk Italiaans ijs

Trio IJssalon aan de Steenstraat is al meer dan 75 jaar dé ijssalon van Arnhem. De nieuwe eigenaar, Carlo de Lorenzo, was 40 jaar lang eigenaar van de eerste ijssalon van Nederland in Utrecht. Nu begint hij opnieuw in Arnhem en neemt de zaak over van een oud-leerling van zijn vader.

Ambachtelijk Italiaans ijs wat elke dag vers wordt gemaakt volgens Italiaans recept. De ijssalon aan de Steenstraat is niet voor niets al 75 jaar een begrip in Anrhem als het om Italiaans ijs gaat.

Er zijn maar liefst 40 smaken ijs waar je uit kunt kiezen, zoals populaire brownie, cookie of malaga smaak of meer traditionele smaken zoals vanille of straciatella. Naast dit lekkere roomijs kun je ook voor wat gezonder yoghurtijs gaan. Ook serveren ze icecoffee en milkshakes  in diverse smaken. Voor de echte ijsfreaks zijn er de halve liter of literbakken ijs, zodat je voor de hele familie ijs kunt halen.

Voor een feest of barbecue kun je de ijsbar huren. Al vanaf 15 personen kun je thuis de lekkerste Italiaanse ijsjes scheppen.

  • 40 smaken
  • Ambachtelijk Italiaans ijs
  • Ook voor een echte espresso of ice coffee

 

Bereikbaarheid

350 m

Afstand vanaf Velperpoort

350 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

700 m

Afstand tot centrum stad