Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Wijn drinken moet een feestje zijn

Wijn kopen moet een feestje zijn en dat is het ook bij Henri Bloem Arnhem. Ruime keuze uit wijnen die direct bij de boer vandaan komen, zodat ze zeer scherp kunnen worden ingekocht. Hoog serviceniveau met indien gewenst Wijnspijs advies op maat.

In de mooie, gezellige winkel van Henri Bloem Arnhem staan deskundige verkopers voor je klaar om al je wijnwensen te vervullen, ook al gaat je wijnkennis niet verder dan ‘die ene lekkere merlot’.

Of je nu een wijn zoekt voor bij een bepaald gerecht, een feestje of een uitgebreid diner, je krijgt bij Henri Bloem genoeg suggesties om uit te kiezen. Met meer dan 1000 wijnen in het assortiment is een goed advies dan ook zeker niet overbodig.

Ook organiseren ze regelmatig themaproeverijen en twee keer per jaar een grote proeverij. Wil je nog meer te weten komen over wijn, dan kun je ook een wijnproefcursus voor beginners volgen.

  • Wijnspeciaalzaak met meer dan 1000 wijnen in het assortiment.
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 12 flessen
  • Ook voor wijncursussen en wijnproeverijen

Bereikbaarheid

10 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

300 m

Afstand vanaf Arnhem CS

65 m

Afstand tot bushalte
Halte van Pallandtstraat

1100 m

Afstand tot centrum stad

Wijnkoperij Henri Bloem rosé

Assortiment

Met meer dan 1000 wijnen in het assortiment zijn zo’n beetje alle wijnen wel vertegenwoordigd bij wijnkoperij Henri Bloem. Van rode, rosé en witte wijn, tot mousserende en aperitief/dessertwijnen. De prijsklasse is ook zeer ruim, er zijn al wijnen onder de € 5,- te koop en de prijs loopt op tot wijnen van over de € 25,-

  • Ruim assortiment aan wijnen
  • Van goedkoop tot exclusief

Aanbiedingen & acties voor Smaakvolgers

Wijnkoperij Henri Bloem

Kies uw eigen huiswijn! 6 flessen wijn voor alledag: 3 x wit 3 x rood. Samen voor slechts € 25,-

€ 30,-
€ 25,-
Bekijk
Actie geldtig t/m: 30-04-2015