Wijnkoperij Pangkarra

Wijn is emotie en beleving

Wijkoperij Pangkarra is een kleine en overzichtelijke winkel, die ondanks dat maar liefst 400 betaalbare en verrassende wijnen in het assortiment heeft. Allemaal afkomstig van kleine, veelal biologische wijnboeren.

Wijnkoperij Pangkarra werkt samen met kleine wijnboeren. De meesten werken biologisch wat hen van de concurrenten onderscheid. En dat proef je!

De winkel is klein en overzichtelijk. Er is desondanks keuze uit zeker 400 verrassend betaalbare wijnen. Wijnkoperij Pangkarra heeft regelmatig themaproeverijen in de wijnkelder van de winkel.

Wijn is een dynamisch product en is altijd in ontwikkeling. Pangkarra is altijd op zoek naar wijnen die een exponent zijn van hun gebied. Wijnen uit opkomende landen zoals Duitsland of uit de Bourgogne waar nieuwe inzichten leiden tot een ware revolutie. 

  • Kleine en overzichtelijke winkel met persoonlijk advies
  • Gratis bezorging in Arnhem e.o. vanaf 12 flessen
  • Wijnen van talentvolle jonge wijnboeren met respect voor tradities

Bereikbaarheid

30 m

Afstand tot parkeerterrein

450 m

Afstand vanaf Arnhem Velperpoort

450 m

Afstand tot bushalte
Halte Velperplein

700 m

Afstand tot centrum stad

Wijnkoperij Pangkarra rode wijnen

Assortiment

Een mooi assortiment wijnen van biologisch en kleinschalig werkende wijnboeren. Wijnen met een verhaal, over de herkomst, de wijnboer, de druivensoort of de grond waarop de wijnstokken staan aangeplant. Europa is sterk vertegenwoordigd samen met een aantal verassingen uit de nieuwe Wereld. 

  • Wijnen met een verhaal
  • Veel Europese wijnen
  • Ook wijnen uit de nieuwe Wereld