Zoet & Zout

Biologische en ambachtelijke delicatessen

Een winkel vol biologisch en ambachtelijke delicatessen. Een uitgebreid assortiment koffie, losse thee en kruiden, maar ook echte truffels en kazen. 

Het sfeervolle pand staat vol met biologische en ambachtelijke producten. Eerlijke culinaire waren om jezelf te verwennen, of als origineel geschenk.

De trots van de winkel zijn de oliën die uit alle windstreken komen. Ook het assortiment kruiden is erg speciaal. Heden is namelijk de enige winkelier in Nederland die ze mag verkopen, ze zijn eigenlijk voor de horeca en groothandelaren.  De kruiden zijn zo bijzonder omdat ze biologisch, halal of veganistisch zijn. Veganistische kruiden? Die kruiden bevatten bijvoorbeeld geen bindmiddel. Alles wat je kunt kopen bij Heden kun je in een mooie cadeaumand samen laten stellen.

Vooral de prijs kwaliteit verhouding valt op bij Heden. Normaal gesproken zijn biologische producten aan de prijzige kant. Bij heden werken ze alleen samen met kleine biologische leveranciers, wat de prijzen laag houdt en de producten een stuk exclusiever maakt dan wanneer ze van de biologische groothandel vandaan komen.

  • Biologische en ambachtelijke delicatessen
  • Cadeau en, culinaire cadeaupakketten
  • Smaak en sfeerbeleving in een authentiek pand uit 1780 

Bereikbaarheid

300 m

Afstand tot parkeerterrein

650 m

Afstand vanaf Arnhem CS

350 m

Afstand tot bushalte
Halte Willemsplein

230 m

Afstand tot centrum stad

Heden Natuurlijk Genieten interieur

Assortiment

Een greep uit het aanbod: Oliën en azijnen, van de tap of verpakt, biologische kazen en gedroogd vleeswaar, antipasta, pasta, sauzen en een rijk assortiment aan kruiden. Daarnaast een selectie biologische koffie, thee en losse thee, chocolade truffels, echte truffels en wijnen, natuurlijk biologisch. Maar ook serviezen, kookboeken en talrijke werelddelicatessen. 

  • Echte truffels
  • Losse thee en kruiden
  • Biologisch en ambachtelijk