Zuijders

Mediterrane delicatessen

Bij Zuijders in het Modekwartier staat de liefde voor de Mediterrane keuken voorop. Je vindt hier delicatessen, wijnen, bijzondere vleeswaren en kazen uit het Middellandse Zeegebied, maar ook versbereide maaltijden om mee te nemen.

Lekker eten begint bij het in huis halen van de beste ingrediënten. Je vindt ze bij Zuijders, aan de Klarendalseweg in het hart van het Arnhemse Modekwartier: Italiaanse delicatessen zoals Parma-ham, venkelsalami en gorgonzola van buffelmelk, maar ook tapenades uit Frankrijk, Griekse wijnbladeren om zelf te vullen en Spaanse rijst en specerijen voor je eigengemaakte paella. Veel wordt zelf ingekocht bij ambachtelijke familiebedrijven. Daarnaast vind je bij Zuijders bijzondere wijnen uit het Middellandse Zeegebied, met name uit Italië. Op zoek naar een culinair cadeau? Marcel en Rian adviseren je graag!

Met de verse maaltijden van Zuijders proef je de zon bij je thuis op tafel. De maaltijden wisselen met de seizoenen en alles wordt vers bereid in de open keuken. Vaak komen klanten binnen met de opmerking: "Wat ruikt het hier lekker, het lijkt wel of ik op vakantie ben!" De vitello tonnato is inmiddels een begrip in en rond Arnhem en op donderdag is het Lasagna-dag. En al ligt de nadruk op Italië, bij Zuijders vind je ook gerechten uit andere landen rond de Middellandse Zee, zoals kruidige Marokkaanse tajines, Turkse Adana Kebab met bulgur, Provençaalse bouillabaisse of een Spaanse paella.

Neem bij je thuis uitgebreid de tijd om te genieten van de geuren en smaken van het Mediterrane leven met de cateringservice van Zuijders. Dit kan variëren van antipasti-schalen voor bij de borrel tot een ‘Zuijders’ buffet of een vijfgangen maaltijd. 

Bereikbaarheid

200 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

1800 m

Afstand vanaf Arnhem Velperpoort

300 m

Afstand tot bushalte
Herenstraat

1400 m

Afstand tot centrum stad

Assortiment

We hebben mediterrane delicatessen met een dikke knipoog naar Italië. Verder verkopen we kazen, vleeswaren, wijn, sauzen en meer specialiteiten.

We maken iedere dag verse maaltijden die U thuis lekker kunt opeten. Ook cateren we.