't Zuivelhoekje

De kaasspecialist

Al meer dan 20 jaar is ‘t Zuivelhokje dé kaasspecialist in Arnhem. Het assortiment bestaat uit maar liefst 450 harde en zachte kaassoorten, uniek in Nederland. Het familiebedrijf is dan ook dagelijks op zoek naar de mooiste kazen. 

Het is maar moeilijk kiezen met zoveel verschillende kaassoorten in de winkel. Overal waar je kijkt is het kaas, de wanden vol met harde kazen en een meterslange vitrine met allerlei zachte varianten.

Of je nu op zoek bent naar die ene lekkere schapenkaas uit Italië of die speciale oude kaas uit Spanje, grote kans dat ’t Zuivelhoekje hem in het assortiment heeft. Er liggen maar liefst 450 soorten kazen in de winkel! Zo vind je er onder andere Nederlandse en buitenlandse kazen van koeien-, geiten- en schapenmelk, brie en schimmelkaas. Met de speciale boerenkazen heeft de winkel al twee keer de titel ‘Beste Boerenkaasspecialist’ gekregen.

Buiten al die kaas verkopen ze bij ’t Zuivelhoekje ook allerlei delicatessen als diverse soorten noten en zuidvruchten, olijven en tapas. Achterin de winkel kun je meteen een lekker wijntje of port uitkiezen voor bij de kaas.

  • 450 soorten kaas
  • Beste Boerenkaasspecialist
  • Ook noten, olijven en wijn

Bereikbaarheid

150 m

Afstand vanaf Velperpoort

150 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

950 m

Afstand tot centrum stad

Het Zuivelhoekje kazen

Assortiment

Het assortiment van ’t Zuivelhoekje bestaat uit maar liefst 450 verschillende soorten kaas. Zo vind je er onder andere Nederlandse en buitenlandse kazen van koeien-, geiten- en schapenmelk. Wit- en blauwschimmelkazen, roodkorstkazen en zachte geiten- en schapenkazen. Ook heeft ’t Zuivelhoekje diverse soorten noten en zuidvruchten, olijven en tapas, wijn en port.

  • Koeien-, geiten- en schapenkaas
  • Nederlandse en buitenlandse kazen
  • Noten, olijven en wijn