Onze locatie: Centrum
Onze keuken: Frans
Prijzen:
Minder dan 10 euro voor een lunch

Allure

We staan bekend om onze lekkere lunches.

In de zomer kunnen onze gasten plaatsnemen op ons enorme terras op Jansplaats. Hier kun je dan lekker lunchen in het zonnetje. Verder bieden wij ook ontbijtjes en borrelhappen aan. Dit alles in een gemoedelijke Franse sfeer. 

  • Beoordeel dit restaurant

Ontbijt – Koffie – Lunch – Borrel

Allure is een intieme en knusse lunchroom in het centrum van Arnhem. Het interieur kenmerkt zich door een echte Franse stijl te handhaven. 

Al vanaf 9.00 ’s ochtends kunt u er terecht voor een ontbijt of een kop koffie of thee met wat lekkers. Er is een uitgebreide lunchkaart met elke maand wisselende specialiteiten. In de namiddag kan je er gezellig wat drinken met eventueel een borrelhap. Allure heeft een wijnkaart met wisselende wijnen die in samenwerking met een vinoloog worden geselecteerd. Ook aan de bieren wordt aandacht besteed zodat er voor elk seizoen een passend biertje kan worden geserveerd.  

Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de kernwoorden van Allure. Dit uit zich in de informele service waardoor iedereen zich er thuis voelt. Tevens  worden zo veel mogelijk producten met liefde huisgemaakt, zoals soepen en salades. En dat proef je. 

Bereikbaarheid

450 m

Afstand tot parkeerterrein

400 m

Afstand vanaf Centraal Station

200 m

Afstand tot bushalte
Willemplein

83 m

Afstand tot centrum stad

Terras

Het terras is erg mooi en geeft uitzicht over Jansplaats. Dat is een plein middenin de stad. Het biedt plaatsen aan voor 80 mensen in de zomer. 

Kindvriendelijkheid
Zakelijk geschikt
Ruimte voor groepen

Speciale wensen


  • Vetarme gerechten
  • Vegetarische gerechten

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!