Onze locatie: Centrum
Onze keuken: Nederlands
Prijzen:
10 - 25 euro voor een lunch

Doppio Espresso

De beste koffie van Arnhem

Doppio Espressobar gevestigd aan de Konigstraat, een gezellige winkelstraat in de binnenstad van Arnhem. Je kan er terecht voor heerlijke koffie, lunch, hele fijne patisserie en hadden we al koffie genoemd? 

  • Beoordeel dit restaurant
Doppio Espresso

De espressobar in Arnhem wordt gerund door Walter Jurrius. Gedreven en vol passie neemt hij de gasten elke dag mee in een unieke smaakbeleving. Hij zet zich volledig in om zijn espressobar een groot succes te maken en vele harten te veroveren.

Binnen zijn er voldoende zitplaatsen en in de zomer is er een terras waar gasten kunnen plaats nemen om ook buiten te genieten van het heerlijke assortiment. Naast een uitgebreid koffie en thee assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, kunnen gasten ook terecht voor verse rijkbelegde broodjes (van Menno), zoetwaren en vitaminerijke sappen. De taarten worden as we speak voor je neus vers gebakken. Proef vooral de huisgemaakte cheesecake!

Er is gratis WiFi en het pand beschikt over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden onder ons. 

Bereikbaarheid

600 m

Afstand tot parkeerterrein

950 m

Afstand vanaf Arnhem centraal station

700 m

Afstand tot bushalte
Rijnstraat

400 m

Afstand tot centrum stad

Terras

Kindvriendelijkheid
Zakelijk geschikt
Ruimte voor groepen

Duurzaam


  • Streekproducten
  • Biologische producten

Speciale wensen


  • High-tea

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!