Onze locatie: Centrum
Onze keuken: Frans,Engels
Prijzen:
20 - 40 euro voor een hoofdgerecht

Falstaff

Bourgondisch genieten

Restaurant Falstaff is genoemd naar levensgenieter Sir John Fallstaff, een personage van Shakespeare die een voorliefde had voor eten en drinken. In het sfeervolle monumentale pand probeert Falstaff de Bourgondische levensstijl van Sir John te doen herleven.

  • Beoordeel dit restaurant

Falstaff mag dan wel in een voormalig kerkgebouw zijn gevestigd, ongezellig is het er zeker niet. Het restaurant ademt een Bourgondische sfeer uit met een warm interieur en klassieke gerechten.

Bij Falstaff is er een maandelijks wisselend keuzemenu afgestemd op de seizoenen met een Franse inslag. Dit menu bestaat uit drie gangen voor € 25,-. Daarnaast heeft Falstaff een à la carte kaart met klassiekers als ‘Zalmfilet  van de grill’ en ‘Varkenshaas à la Crème’. Diverse open wijnen zorgen voor de juiste balans van eten & drinken.

In de zomermaanden heeft Falstaff een speciaal menu met allerlei koude en warme lekkernijen a 6 euro per lekkernij. Deze hapjes laten zich met elkaar goed combineren tot een zelf samengestelde maaltijd of alleen om heerlijk bij te borrelen. Ook staat er op zomerse dagen een heerlijk terras buiten, middenin het kloppend hart van centrum Arnhem. 

  • Wisselend maandmenu en à la carte kaart
  • Dineren in een voormalige kerk
  • Bourgondische sfeer

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein

750 m

Afstand vanaf Arnhem CS

500 m

Afstand tot bushalte
Halte Willemsplein

300 m

Afstand tot centrum stad

Terras

Gezellig terras in hartje centrum, knusse parijs achtige sfeer door meerdere terrasjes op het gezellig plein 't Eiland

  • 40 zitplaatsen
Kindvriendelijkheid

Er is lego, kleurplaten, voetbal zodat kinderen wat afleiding hebben. tot 12 jaar is het kindermenu gratis (bij 1 betalende volwassene per kind)

 

Zakelijk geschikt

Aparte rustige plekken voor een zakenlunch, maar niet geheel afgesloten.

Ruimte voor groepen

Voor groepen van 10 tot 20 personen is er een special  à la carte groepskaart. Voor grotere groepen kun je een vast menu samen laten stellen. Ook kun je er een all-in drankarrangement bijboeken. Ook borrels en recepties tot 70 personen met hapjes.

Duurzaam


  • MSC keurmerk voor vis
  • Streekproducten
  • Gebruik van de viswijzer

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!