Onze locatie: Schaarsbergen
Onze keuken: Italiaans,Frans-modern
Prijzen:
Minder dan 20 euro voor een hoofdgerecht

Garage Royal

Jouw ruimte op de Veluwe

Garage Royal bevindt zich op een unieke buitenlocatie midden op de Veluwe en heeft een stoere industriële uitstraling. Het restaurant is gelegen op het voormalige defensieterrein Kamp Koningsweg Noord, dat tegenwoordig dienst doet als 't culturele enclave Buitenplaats Koningsweg. 

  • Beoordeel dit restaurant
Garage Royal

Deze bijzondere plek met unieke buitenlocatie midden op de Veluwe, moet je echt een keer gezien hebben. Garage Royal bevindt zich op het voormalige defensieterrein Kamp Koningsweg Noord. Niet een plek waar je dagelijks langskomt, maar zeker meer dan de moeite waard.

Garage Royal is van oorsprong een oude garage voor vrachtwagens in de Tweede Wereldoorlog. De stoere industriële uitstraling komt duidelijk terug in de inrichting. Deze sfeer ervaar je door de grote geopende loodsdeur ook buiten. 

De specialiteit van Garage Royal is pizza en Flammküchen uit een traditioneel houtgestookte oven. Om deze losstaande oven kan je niet heen, deze staat namelijk middenin het restaurant. De kaart is niet heel uitgebreid, maar wat er op staat is goed én lekker.

Daarbij leent de locatie zich uitermate geschikt voor het organiseren van (zakelijke) evenementen. Denk aan een uitgebreide wandeling door het verborgen landschap, yoga in de buitenlucht, een ademhalingssessies op de hei of een rondje stormbaan met een personal trainer: de mogelijkheden zijn reuze.

Bereikbaarheid

100 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

7500 m

Afstand vanaf Arnhem Centraal

500 m

Afstand tot bushalte
Koningsweg

9500 m

Afstand tot centrum stad

Terras

Enorm terras met plek voor 45 personen, waar ook ruimte is voor het maken van een vuurtje wanneer het 's avonds wat afkoelt.

Kindvriendelijkheid

Ideale plek om met kinderen te bezoeken. Zij hebben de ruimte om te spelen op de buitenplaats. De plannen zijn er om op deze plek ook een speeltuintje te plaatsen zodat ze zich straks nog meer uit kunnen leven!

Zakelijk geschikt

Garage Royal beschikbaar als vergader- en congresruimte.

Ruimte voor groepen

Wil je met een groep eten groter dan 8 personen, laat het ze dan even weten!

Duurzaam


  • Streekproducten
  • Biologische producten
  • Fairtrade producten

Speciale wensen


  • Koemelkvrije gerechten
  • Vegetarische gerechten

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!

Garage Royal is makkelijk per auto te bereiken (A50 en A12/E35) en beschikt over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wil je met openbaar vervoer gaan? Pak dan vanaf Centraal Station Arnhem bus nummer 9 richting Schaarsbergen, stap uit bij de halte Koningsweg.