Onze locatie: omgeving Arnhem
Onze keuken: Frans,Frans-klassiek,Mediterraan
Prijzen:
20 - 40 euro voor een hoofdgerecht 10 - 25 euro voor een lunch

Groot Warnsborn

Lunchen of dineren in een rijksmonumentaal pand

Het culinaire niveau van Hotel & Restaurant Groot Warnsborn mag subliem genoemd worden.

  • Beoordeel dit restaurant
Groot Warnsborn

Groot Warnsborn bestaat uit een hotel, oranjerie en restaurant. Al met al bestaat het uit 750 hectare land. Het rijksmonumentale pand bevind zich in een bosrijk gebied. Een prachtig uitzicht gegarandeerd. Wanneer je kiest om te gaan lunchen of dineren in het restaurant La Belle Source van Groot Warnsborn kun je je ongetwijfeld voorbereiden op een idyllisch etentje. Vroeger aten hier adellijke gezelschappen in rokkostuum, maar nu is het hier toegankelijk voor iedereen.

Het restaurant Groot Warnsborn maakt zo veel mogelijk gebruik van streekproducten. De voorkeur ligt bij het gebruik van eigen grondstoffen tijdens het bereiden van etenswaren. Alle gerechten worden met veel liefde en aandacht bereid.

Je kunt bij Groot Warnsborn ook terecht voor high tea's, aperitieven, whiskyproeverijen, een kop koffie bij de open haard of een romantische bruiloft. Alles is hier mogelijk. 

In het restaurant La Belle Source kun je dagelijks genieten van dagverse en regionale gastronomische hoogstandjes. 

Bereikbaarheid

20 m

Afstand tot parkeerterrein
Gratis parkeren

600 m

Afstand vanaf Arnhem centraal station

Terras

Er zijn twee terrassen aanwezig. Een aan de voorkant en een aan de achterkant. Beide terrassen bieden een bijzonder mooi uitzicht aan. Heerlijk is het om op een zonnige dag hier te genieten van een hapje en een drankje.

Kindvriendelijkheid

Het is en blijft een hotel, dat houdt in dat er zeker genoeg faciliteiten zijn voor kleine kinderen. 

Zakelijk geschikt

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!