Onze locatie: Centrum
Onze keuken: Indonesisch
Prijzen:
Minder dan 20 euro voor een hoofdgerecht Minder dan 10 euro voor een lunch

Lestari

Pure Indonesische gerechten proef je alleen hier

Het restaurant heeft ongeveer 60 zitplaatsen en er is dan ook sprake van een intieme sfeer. Je kunt bij ons heerlijk, authentiek Indonesisch én prijsbewust uit eten.

  • Beoordeel dit restaurant

In Arnhem zijn maar twee Indonesische restaurants. Een hiervan is Lestari aan de Nieuwstraat. Proef hier de meest orginele gerechten die met liefde zijn klaargemaakt. Voor goede gesprekken over de Indonesische cultuur kun je hier ook terecht, de eigenaar vertelt graag over zijn roots. Dat zijn passie nog steeds bij zijn geboorteland ligt, proef je in de etenswaren die hij kookt.

Maak ook kennis met de Indonesische sfeer die het restaurant uitstraalt. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten die wij van onze toko Lestari Arnhem gebruiken. Het menu is met zorg samengesteld en vermeldt vele oorspronkelijke gerechten. Enkele specialiteten die in het restaurant Lestari gereserveerd worden; heerlijke Ikan (vis) bakar, verse udang (garnaal) goreng, nasi gule & sate kambing (geit).

Bereikbaarheid

1100 m

Afstand tot parkeerterrein

2600 m

Afstand vanaf Arnhem Centraal

Terras

Kijk uit op de Nieuwstraat wanneer je in het zonnetje geniet van de heerlijke Indonesische gerechten. Er is plek voor 25 man.

Kindvriendelijkheid
Zakelijk geschikt

Duurzaam


  • Streekproducten
  • Scharrelvlees
  • Gebruik van de viswijzer

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!