Onze locatie:
Onze keuken: Frans,International
Prijzen:
20 - 40 euro voor een hoofdgerecht 10 - 25 euro voor een lunch

Grand Café Metropole

Het theatercafé

Grand Café Metropole is een sfeervol Grand Café met restaurant. Dichtbij het centrum en de theaters, is het een populaire plek om af te spreken en dé ontmoetingsplek voor artiesten, cabaretiers en theaterbezoekers.

  • Beoordeel dit restaurant
Grand Café Metropole

Grand Café Metropole aan de Steenstraat wordt ook wel gezien als het theatercafé, om te borrelen na een voorstelling in het Posttheater of om van tevoren lekker een hapje te eten.

In het grote Metropole is achterin een grote binnentuin waar je onder het glazen dak terecht kunt voor een goede lunch of smakelijk diner. Op de kaart staan diverse vlees- en vis gerechten als tournedos en kabeljauw, voor de lunch zijn er soepen, sandwiches en salades. Voor bezoekers van het Posttheater die lekker en snel willen eten is er het speciale theatermenu van drie gangen. 

In het café gedeelte voorin is het vaak gezellig druk waar je de keus hebt uit vele tapbieren. Ook kun je hier een kwaliteitswijntje drinken van de wijnkast. Verder is er een grote leestafel waar je even ontspannen een krant of tijdschrift kunt lezen met een kopje koffie.

  • Ruime binnentuin met restaurant
  • Speciaal theatermenu in combinatie met een voorstelling bij het Posttheater
  • Elke 1e zondag van de maand: live muziek van 16:00 uur tot 19:00 uur 

Bereikbaarheid

150 m

Afstand vanaf Velperpoort

150 m

Afstand tot bushalte
Halte Station Velperpoort

950 m

Afstand tot centrum stad

Grand Café Metropole terras

Terras

Voor Grand Café Metropole vind je het ruime terras. Gelegen aan de Steenstraat, dus er is altijd wat te zien. Je kunt beschut onder de luifel gaan zitten, of aan een van de andere tafeltjes aan de andere zijde.

  • Groot terras met beschutting onder de luifel
  • Gelegen langs de gezellige Steenstraat
Kindvriendelijkheid

Geen speciale faciliteiten voor kinderen.

Zakelijk geschikt

De ruimte op de eerste verdieping is ook geschikt voor zakelijk bijeenkomsten en vergaderingen.

Ruimte voor groepen

Op de eerste verdieping is een prachtige ruimte voor recepties, feesten, lezingen & bijeenkomsten en een kleinere zaal voor o.a. besloten diners.

  • Grote zaal 40-100 personen
  • Kleine zaal 25 personen

Speciale wensen


  • Vegetarische gerechten

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!