Onze locatie: Klarendal
Onze keuken: International
Prijzen:
Minder dan 20 euro voor een hoofdgerecht Minder dan 10 euro voor een lunch

De Wereldkeuken

Ga mee op culinaire wereldreis

Dit restaurant is begin 2015 geopend en heeft een mooi concept. Wereldkeuken werkt namelijk samen met de Driestroom en helpt zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vak te leren en richting te geven aan hun toekomst.

  • Beoordeel dit restaurant
De Wereldkeuken

De Wereldkeuken is een kleurrijk restaurant voor iedereen uit Arnhem en omstreken. Het restaurant ligt centraal in de gezellige wijk Klarendal en heeft begin 2015 haar deuren geopend. Het is een plek waar ontmoeting staat centraal en waar je lekker kan eten voor een redelijke prijs.

De Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming. Samen met De Driestroom helpen ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een vak te leren en richting te geven aan hun toekomst. Daarnaast is er de Wereldtuin. Hier worden kruiden en theesoorten gekweekt en buurtbewoners helpen met het onderhoud. En het eten? Alles is huisgemaakt en smaakt naar meer. Van warm tot koud, van Turkije tot Thailand.

De Wereldkeuken is een plek waar mensen van alle nationaliteiten werkzaam zijn en waar ze ook graag mensen van alle nationaliteiten als gast ontvangen. Kom kennismaken! Wereldkeuken is 7 dagen per week geopend en wisselt 4 keer per jaar van kaart. Elke 3e zaterdag van de maand is er live muziek. Er zijn ook werkplekken voor ZZP’ers.

Bereikbaarheid

650 m

Afstand tot parkeerterrein

1700 m

Afstand vanaf Centraal Station Arnhem

300 m

Afstand tot bushalte
Klarendalseweg

2600 m

Afstand tot centrum stad

Terras

Gezellige binnentuin met plek voor 50 zitplaatsen.

Kindvriendelijkheid
Zakelijk geschikt
Ruimte voor groepen

Duurzaam


  • Streekproducten
  • Scharrelvlees
  • Fairtrade producten
  • Gebruik van de viswijzer

Speciale wensen


  • Suikervrije gerechten
  • Glutenvrije gerechten
  • Vegetarische gerechten

0 recensies van smaakvolgers

Er zijn nog geen recensies van dit restaurant. Heb jij hier recent gegeten? Schrijf dan s.v.p. de eerste recentie en help andere Smaakvolgers!