B2B avond op Smaakvol Gelderland

Smaakvol Gelderland

Tijdens de business-to-business avond van het culinaire evenement Smaakvol Gelderland verzorgt Kamer van Koophandel Centraal Gelderland een gedeelte van het programma. In samenwerking met de Gelderse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland worden de horecaondernemers in Gelderland uitgenodigd om de avond kosteloos bij te wonen. Ondernemers in de gastvrijheidssector kunnen hier netwerken en genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook informatie uitwisselen en inspiratie opdoen!

In deze tijden vol uitdagingen vanwege de economische crisis, veranderende consument, internet en social media geven KvK en KHN de ondernemers een boost. Michael Bunink, Hospitality Coach voor o.a. PIMP (Passie, Inspiratie, Motivatie en Plezier), neemt je mee in de kansen van de toekomst. Michael Bunink is inspirerend en zijn verhaal zit vol humor, passie en kennis en heeft een praktische benaderingswijze.

Na zijn betoog neemt Michael plaats aan de ronde tafel voor een discussie met andere ondernemers over hospitality in het bedrijfsleven. In het discussiepanel onder meer Charles Droste, directeur van Schouwburg Amphion in Doetinchem. Discussieleider is Pieter de Leeuw, adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander én culinair recensent.

Horecaondernemers uit Gelderland zijn van harte welkom op de b2b-avond op donderdag 29 augustus van 17:00 tot 20:30. Deelname is gratis na aanmelding. Bij binnenkomst ontvang je drie Smaakvol-munten (bestemd voor drankjes) en tevens krijg je drie luxe mondvermaakjes.

  1. Aanmelden: www.kvk.nl/smaakvolgelderland

Relevante artikelen

Woarst Delicatessen: Italiaanse lekkernijen in hartje Arnhem

Lekkere nieuwtjes Proeverijen

Donderdagmiddag, 16.00 uur. De bel gaat. Het is Matthias van Woarst Delicatessen, hij komt de borrelplanken brengen die we hebben besteld voor een borrel met collega's. Snel open ik de deur en vol verwachting kijk ik naar hetgeen in zijn handen. Mijn teleurstelling moet Matthias zijn opgevallen, want hij reageert direct: "Ik moet de borrelplanken nog wel even opmaken, anders is er na de autorit niets meer van over!"... Lees meer