Sky dining: eten in een luchtballon

Culi Air luchtballon

Als je echt een keer origineel uit eten wilt, dan kun je altijd nog in een luchtballon gaan dineren. Meesterkok Angélique Schmeinck uit Huissen maakt dit mogelijk met CuliAir.

Niet alleen het dineren op grote hoogte is bijzonder, de culinaire hoogstandjes worden ook nog eens bereid met de hete lucht van de luchtballon zelf! Hoe dat werkt? De ingrediënten worden met behulp van katrollen omhoog gehesen naar de warme lucht bovenin de luchtballon waar het prima langzaam kan garen. Producten als wilde zeebaars en kreeft zijn hier uitermate geschikt voor. Daarna bereid meesterkok Angélique de gerechten ter plekke in de luchtballon keuken.

Tijdens de anderhalf durende vlucht kun je op je gemak genieten van een sterrendiner én van het spectaculaire uitzicht. De vlucht is inclusief topwijnen bij de gerechten en champagne om te proosten op de landing. Je kunt kiezen voor een romantisch diner bij zonsondergang, een bijzonder ontbijt bij zonsopkomst of een culinair spektakel midden in de nacht.

  1. Wat: dineren in een luchtballon
  2. Waar: diverse opstapplaatsen
  3. Wanneer: het hele jaar door
  4. Voor wie: Je kunt losse tickets kopen of met een groep reserveren, tot maximaal 14 personen.
  5. Prijs: vanaf 275 euro p.p.
Bron: CuliAir

Relevante artikelen

4x goed vertoeven aan de Rijn

Uitstapjes

De Rijn, de rivier die onze stad doorkruist. Van relaxparadijs tot sportuitdaging, er is voor ieder wat wils. Met dit weer eten we het liefst buiten. Maar waarom niet direct met fantastisch uitzicht op deze prachtige rivier? Ga met een cocktail in je hand lekker loungen bij Rose’s Beach, haal een goed belegd broodje bij De Havenmeester, vaar met het pontje naar de theetuin van het Werfpaviljoen of... Lees meer

ArnhemProeft! 6 t/m 9 juli

Uitstapjes

De voorbereidingen voor het culinaire event ArnhemProeft! zijn in volle gang. Volgens beproefd recept zal de Arnhemse horeca zich weer van haar beste kant laten zien en gedurende vier dagen, de mooiste gerechten en de hipste drankjes presenteren in het Musis Park. De voorgaande twee edities waren zeer succesvol en daarom is het aantal deelnemers dit jaar uitgebreid naar 28. Middels deze weblog brengen we je... Lees meer