Het is bijna zover: ArnhemProeft!

Nog een weekje wachten en het is weer tijd voor ArnhemProeft!: hét culinair smaakfestival voor fijnproevers en levensgenieters. Álle 30 deelnemers die zich op dit festival presenteren staan te popelen om aan de slag te gaan. De laatste hand aan de menukaarten wordt gelegd en de keukens worden opgepoetst. Het is bijna zover, maar weet jij al wat je te wachten staat? 

Voor ieder wat wils

Ben jij vegetariër, veganist of eet je liever geen gluten? Dan kun je je hart ophalen, want voor het eerst in de ArnhemProeft-geschiedenis zijn de menukaarten hierop aangepast. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden! 

IMG 0895

Genieten voor het hele gezin

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Door Gewoon by Neel wordt er een heuse kinderhoek ingericht waar kinderen kunnen spelen. Terwijl jullie genieten van al het lekkers op dit festival, gaan de kinderen aan de slag met reuzen-bellenblaas, spelletjes en knutselwerkjes.

Arnhemproeft 2016 12

De voetjes van de vloer

ArnhemProeft! draait niet alleen om het lekkerste eten en hippe drankjes, maar geeft ook een podia aan veelbelovend dans, muziek- en theatertalent. Aan het eind van de dag worden de lekkerste plaatjes gedraaid, vergeet dus niet om je dansschoenen aan te trekken!

Arnhemproeft 2016 05

ArnhemProeft! is van 28 juni t/m 1 juli in Musispark, Arnhem. Ben jij erbij?

Relevante artikelen

Woarst Delicatessen: Italiaanse lekkernijen in hartje Arnhem

Lekkere nieuwtjes Proeverijen

Donderdagmiddag, 16.00 uur. De bel gaat. Het is Matthias van Woarst Delicatessen, hij komt de borrelplanken brengen die we hebben besteld voor een borrel met collega's. Snel open ik de deur en vol verwachting kijk ik naar hetgeen in zijn handen. Mijn teleurstelling moet Matthias zijn opgevallen, want hij reageert direct: "Ik moet de borrelplanken nog wel even opmaken, anders is er na de autorit niets meer van over!"... Lees meer