SNOB Wijnfestival

Op 9 en 10 juni staat het kazerneplein (naast Sugar Hill) in het teken van het SNOB Wijnfestival. Van ‘s middags tot ‘s avonds laat zijn er honderden wijnen te proeven en is er veel lekkers te eten. En natuurlijk is er genoeg plek om te zitten of waar je lekker onderuit kan hangen!

Proef de wijnen van o.a. Wijnhandel Appeldoorn, Wijnkoperij Pangkarra of Zafvino wijnbar. Houd je meer van champagne of bier? Geen zorgen, op dit wijnfestival zullen er ook diverse speciaalbiertjes worden geschonken en is er een heuse champagnebar.

Borrelen doen we natuurlijk niet op een lege maag. Op het terrein zullen er verschillende foodtrucks staan met voor ieder wat wils. Start de avond met de verse oesters van de Visbroertjes, geniet van een anti-pasti plank van Così en sluit af met de zoetigheden van Sweet Sugar Hill. Wil je na afloop nog dansen? Blijf dan nog lekker plakken voor de befaamde Blockparty van Sugar Hill.

Trek er op zondag met het hele gezin op uit. Kinderwinkel ‘Gewoon bij Neel’ is aanwezig met diverse knutselactiviteiten, hebbedingetjes en een limonadeboom. Huis van Puck zorgt voor theater en veel live muziek. De zondagavond wordt afgesloten met een openluchtbioscoop met een goede filmklassieker.

Kortom, een bijzonder festival die je niet mag missen. Zien we je daar?

Goed om te weten:

  • De entree is gratis, bij de deelnemers kan er alleen betaald worden met munten
  • Je dient een glas te kopen (1 munt) zodat je bij de deelnemers wijn kan laten schenken (er is een spoelbar aanwezig!)
  • Peter van Hal staat met een busje om als aandenken portretten te schieten met een camera uit de 19e eeuw
  • Zaterdag start het festival om 14:00 uur, de Blockparty begint om 20:00 uur
  • Op zondag kan je er vanaf 12:00 uur terecht, om 20:00 start de film

Flyer Wijnfestival

Relevante artikelen

Woarst Delicatessen: Italiaanse lekkernijen in hartje Arnhem

Lekkere nieuwtjes Proeverijen

Donderdagmiddag, 16.00 uur. De bel gaat. Het is Matthias van Woarst Delicatessen, hij komt de borrelplanken brengen die we hebben besteld voor een borrel met collega's. Snel open ik de deur en vol verwachting kijk ik naar hetgeen in zijn handen. Mijn teleurstelling moet Matthias zijn opgevallen, want hij reageert direct: "Ik moet de borrelplanken nog wel even opmaken, anders is er na de autorit niets meer van over!"... Lees meer